Teini vie yöunet

23.7.2018 Maanantai


Viime yön nukuin kaupungissa. Nukuin korkeintaan 2 tuntia kuumuuden ja teinin kapinallisuuden vuoksi (pelaamisen rajoittaminen). Aamulla oli jaksettava töihin. 

Iltapäivällä saareen ja vihdoin lattian kimppuun. Muovia asennettiin ja mies sain kolme riviä lattialautaa paikalleen. Laudat tulevat ruuveilla kiinni.

Hän laminoitsi viemärisysteemiä, jotta saunan pesuvedet saadaan turvallisesti ulos rakennuksesta.Onneksi mies on kätevä. Valmis systeeemi olisi maksanut noin tonnin, nyt selvittiin muutamalla kympillä! Ja varmasti yhtä hyvä!

Itse maalasin pohjamaalin varaston ikkunanpokiin. Oli eilen poistanut niistä irtoavaa maalia ja hionut. Kyllä valkoiset, maalatut ikkunanpokat ovat vihoviimeiset! Sellaiset meillä on kaupungissakin ja auringon puolella niitä saa kyllä olla yhtenään huoltamassa. Onneksi mökkiimme tulee harmaat, metalliset ikkunanpokat.

Uin pari kertaa. Vesi oli nyt normaalikorkeudessa, ihanan kirkasta ja sopivan lämpöistä! Lämmin länsituuli teki helteisestä ilmasta miellyttävää. Isäntä jäi Tessan ja Ritvan kanssa mökille, minä lähdin kaupunkiin, jossa teini.

Muovia asennetaan lattialautojen alle.



Ikkunanäkymää itäpuolelle


Näkymää länteen


Ikkunanäkymää etelään




Minä itse saumasin kaakeliseinän!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa