Lastenlasten vierailun odotusta

27-30.7.2018 Viikonloppu

Helteet sen kun jatkuvat. Olo on todella tukalaa täällä saaressakin. Alan jo todella väsyä tähän. Eilen illalla kaukana merellä jyrisi ukkonen, mutta se ei tullut tänne asti eikä pisaraakaan vettä tullut. Säätiedotus kertoi, että tänään saadaan ukkosta, mutta ennuste oli yön aikana muuttunut, eikä ilmeisesti saada minkäänlaista helpotusta tälle päivälle. Paarmat, ampiaiset ja kärpäset ovat vihaisia ja koko ajan hikisen ihmisen kimpussa.

Outoa tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä; itätuuli oli sekoittanut veden, että syvänteistä oli lähtenyt liikkeelle jääkylmää vettä. Veden lämpötila oli tippunut kymmenellä asteella ollen enään vain 13C. Siinä virkistyy, mutta jalat tuntuvat puutuvan aika nopeasti.

Itse olen kyllästänyt ulkorakennuksia, sopivaa hommaa selkäinvalidille. Käy kyllä sutiminen käsien päälle. Mies on rakentanut saunaa ja pukuhuonetta. Poika tulee Helsingistä huomenna, saavat kantaa yhdessä painavan kiukaan paikalle. Katsotaan, pääseekö hän saunomaan, sillä lähtee takaisin jo torstaina. Perjantaina tulee sitten tyttären perhe Sveitsistä. Aivan alkajaisiksi vietämme tyttärenpojan synttäreitä. Olenkin suunnitellut synttäritäytekakkua Dinosaurus-teemalla, sekä voileipäkakkua. Koska rakastan kierrättämistä, olen tehnyt ylimääräisistä vaneripaloista pojan kanssa lahjaksi muistipelin!

Tänään illalla kaupunkiin ja huomenna töihin!



Saunan ja pukuhuoneen lattiaan tuli kaksi kerrosta vesivaneria. Kaikki nurkat ja saumat on viimeistelty silikonilla.



Saunassa lattiassa on kouru, jota pitkin ohjautuvat pesuvedet ulos.


Saunaan ja pukuhuoneeseen tuli muovimatto helppohoitoisuuden ja helpomman asennuksen vuoksi.


Lattiaa valmistuu. Olemme hieman arponeet lakkauksen ja öljyvahauksen välillä ja nyt olisi vaaka kallistumassa öljyvahauksen suuntaan.


Ovi- ja ikkuna-aukot mies viimeisteli ulkopuolelta listoilla ja silikonilla.




Treffit kastelukannun luona. Ritva joi merivettä suoraan kannusta.


Poika ja koira nauttivat riippukeinusta! Koira haluaisi myös minun viereeni riippukeinussa, mutta tulisi liian kuuma.


Tässä valmistuu kierrätys- muistipelikortit.


Upeita auringonlaskuja edelleen! Ihana paikka nukkua on vierasmajamme, tämä näkymä on sängystä.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa