Vesi ennätyskorkealla

21-23.9.2018 Perjantai-Sunnuntai


Tulimme suhteellisen myöhään perjantai-iltana, sillä lauantaiksi oli luvattu kovaa etelämyrskyä. Sellainen tulikin. Tuuli alkoi ulvoa ja sade piestä mökkiä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tuuli oli voimakasta vielä lauantai- päivänäkin. Vesi nousi korkealle; n. +60 cm.

Keittiötä teimme tällä kertaa. Asennus oli helppoa, koska kaapit olivat valmiiksi kootut ja ne vain nostettiin kiskolle. Ongelmia aiheutui yläkaappien kanssa, kun hirsipaneeli kavensi ylhäällä seinää. Palanen pois ja sitten kaappi mahtuikin hyvin. Keittiö oli K-raudasta hankittu valmiskeittiö koneineen. Olisin ehkä toivonut enemmän laatikoita. Tila on pieni, keittiö myös. Turhia tavaroita ei voi säilyttää.

Molempina päivinä tarkenin vielä käydä aamu-uinnilla. Lauantai-iltana saunomisen lomassa kävimme useamman kerran uimassa. Se oli mahtavaa, kun oli tähtitaivas ja täysikuu. Kuu teki hienon sillan mereen ja valaisi uskomattoman paljon. Uimaan menokin oli helppoa, kun ei tarvinnut kuin astua veteen ja alkaa uida. Niin korkealla vesi oli, etti tarvinnut kahlata lainkaan.

Tessa pelkää uutta mökkiä.  Hermot meinasivat mennä, kun hän vihelsi korkealla äänellä koko ajan. Nukkumisesta ei tullut mitään. Kolme kertaa komensin hänet ulos ja sitten taas sisään, kun hän haukkui. Saa nähdä miten käy, jos hän ei totu!? Varmaan rakennusaikaiset sirkkelin ja naulapyssyn äänet pelottavat vielä.






Pieni lepohetki kera viinilasillisen.




Kesäkeittiössä tuntui kuin olisi laivan kyydillä.


Kokosin ihan itse Ikeasta ostetut nojatuolit.



Isäntä asentaa keittiötä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa