Lämpimät jatkuvat

31.8-2.9 ja 8-9.9.2018 Viikonloput

Uskomattoman lämpimät ilmat jatkuvat. Reilusti yli 20C lämpötiloja on. Vähäsateista. Uida tarkenee vielä mainiosti ja käynkin uimassa aamuin illoin. Illalla sitten yleensä useamman kerran saunomisen lomassa. 

Listahommia tehdään, väliseinää keittiöön ja makuuhuoneeseen.Makuuhuone saatiinkin jälkimmäiseksi viikonlopuksi valmiiksi ja nukuimme siinä ensimmäisen yön. Sängyssä oli kokoamista. Se oli Ikean sänky, jossa on säilytystilaa sokkelissa. Todella kätevä pieniin tiloihin; isot, avatuvat vetolaatikot. Patjat olivat erinomaiset. Ostin uudet täkit ja tyynyt myös. Vanhassa mökissä meillä oli tilanpuutteen vuoksi vain 120 cm leveä sänky, joka oli ahdas. Uudessa mökissä ja sängyssä oli tosi mahtavaa nukkua!

Viikolla, kun mies tuli rakennushommiin, menimme pojan kanssa lähimetsiin puolukkaan siksi aikaa. Saimme kaksi ämpäriä marjaa. Palatessamme autolla oli hämärää ja mökkitielle ilmestyi ensin hirvi ja sitten metsäkanoja eli metsoja. Ne eivät olisi millään väistäneet ja ovat tosi äkäisiä lintuja. Poika oli innoissaan marjareissusta eläinten vuoksi. Häntä ei kyllä etukäteen saanut mukaan muuten kuin pakottamalla.

Mieheni osti minulle oman veneen. Siinä on pientä laittoa, joten en laita siitä vielä kuvaa tähän. Onkin hyvä, että pääsee tulemaan mökille joskus yksinkin. Iso vene on haastava käsitellä yksin.


 Miehet kalastivat 1.viikonloppuna. Saaliiksi yksi ahven ja yksi särki. Keitin ne Tessalle.



Seuraava kuva on epäselvä, mutta siinä on metsäkanoja. Eivät meinanneet millään väistää.






Tässä mies kasaa sänkyä. Vuorossa laatikot.





Sauna se vaan on niin ihana! Yllättävän nopeasti lämpenee, vaikka sekä kiuas että sauna ovat isot.




Kesäkeittiössä olen aamuisin laittanut tulet, vaikka ei erityisen viileää ole ollutkaan. Tässä aamupalavärkit. Esillepanoon ei ole panostettu.




Nämä taulut hankin pari vuotta sitten mökkiä varten Kaivopuiston Kanuunasta.



Syksyn merkki on se, ettei aurinko laske enään mereen vaan metsän taakse.


Uudet vuodevaatteet tuulettumassa.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa