Syksyn viimeinen viikonloppu saaressa

10-11.11.2018 Lauantai-sunnuntai

Tämä viikonloppu oli todennäköisesti viimeinen tälle vuodelle. Tuntuu haikealta, koska nyt olisimme vihtyneet pidempään, kun uusi mökkikin on valmis Asumismukavuus on kaupunkiasunnon tasoa, lähestulkoon. Sisävessa on ihan luksusta! Varsinkin naisihmiselle on ulkohuussi ikävä kylmällä säällä.

Lauantaina miehet asensivat kattotikkaat paikoilleen. Poika majoittui vierasmajaan ja nukkui siellä yön. Ihmeen hyvin siellä tarkenee näinkin myöhään syksyllä. Itse pysyttelin paljolti sisätiloissa ja kudoin. Totuttuun tapaan saunasta kävimme uimassa. Itse kävin vielä sunnuntaiaamuna meressä. Ketään ei yöpynyt lähisaarissa tai mantereella, valoja ei missään.

Tänään, sunnuntaina on isänpäivä. Olin ostanut keraamisen Tankarin majakan miehelle lahjaksi. Hyvä ystäväni valmistaa niitä. Todella kaunis savityö! Ikävää vain, että pohja oli haljennut matkalla. Mies joutui liimaushommiin heti lahjan saatuaan! Olisi pitänyt pakata majakka huolellisemmin.

Jouduimme lähtemään hyvissä ajoin, sillä meillä oli veneennosto käsillä. Vene piti vielä ennättää pestä painepesurilla, ennenkuin pohjassa oleva lika jämähtää paikoilleen. 

Nyt odotamme vain jäiden tuloa! Ensi viikolla tyttären perheen luokse Sveitsiin!


Mökki jää nyt hetkeksi yksin.


Veneennosto sujuu jouhevasti trailerin avulla.





Tankarin majakka, isänpäivälahja.

Isä sai aamulla sekä suolaisen että makean croissantin.


Kun laituria ei nyt ole, on uimaan meno hankalaa. Kivien yli hyppiminen pimeällä on riskialtista. Olen onnistunut katkaisemaan jalkani kivikossa päivänvalollakin.





Lakanat lähtivät pesuun.

Minun oma vene tässä. Moottoria huolletaan parhaillaan kaupungissa.

Tessa nauttii vapaudesta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa