Uudet sukset

Viikonloput 25-27.1 ja 1-3.2.2019

Molempina viikonloppuina saavuimme mökille jo perjantaina. Ihanaa herätä mökillä lauantaina! Pakkasta on kymmenisen astetta, välillä enemmänkin. Koko tammikuussa ei ole ollut suojakeliä. 

Saaristossa on hiljaista vielä, parilla mantereen mökillä on asukkaita. Kalastajia ja moottorikelkkailijoita näkee sentään välillä.

Ostamani eräsukset ovat aika hyvät. Joudun useinmiten hihtämään umpihangessa ja näillä se on helpompaa. Sataman lähellä salmessa on virtausta sen verran, että vettä on hiukan jään päällä, piilossa lumen alla kuitenkin. Molempina viikonloppuina hiihdin ko. kosteaan kohtaan. Tästä seurasi se, että suksien pohjaan tarttui ja jäätyi lunta ja jäätä. Hiihtäminen kävi näinollen raskaaksi.Toisen viikonlopun sunnuntaina ymmärsin olla menemättä ko. reittiä.

Miehet ajelivat moottorikelkalla kuljettaen kaikkea kaatopaikalle vietävää peräkärryyn. Ulkona oleva viima jäädytti nopeasti posket, jos vauhtia oli yhtään reilummin.

Saunomisen yhteydessä kävimme useamman kerran avannosssa. Ostin avantouintiin tarkoitetut kengät, jotka ovat aivan ehdottomat. Muutoin jäätyvät jalkapohjat, lisäksi liukkaus on hankalaa. 

Toisen viikonlopun lauantaina valmistin loimulohta. Sepäs olikin hyvää kermaperunoiden ja rucolan kanssa! Lisäksi tein Runebergin torttuja.

Minun uudet eräsukset!

Miehet avantoa tekemässä ja vettä nostamassa.



Minä loimuttelen lohta


Poika harjoittelee matikankokeeseen.

Sunnuntaina 3.2 tuli lumipyry

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa