Alkukesän puuhia

7-9.6.2019 Perjantai-sunnuntai


Isäntä saapui mökille jo torstaina. Pojan kanssa saavuimme perjantai-iltana juuri kun näytti siltä, että ukkonen tulee päälle. Rajuilmaa ei sitten lopulta tullutkaan  ja vettäkin satoi vain muutama pisara. Grillaus onnistui muuten, mutta hiilillä on huomattavasti hankalampaa grillata kuin briketeillä. Lämpö tuntuu loppuvan kesken.

Lauantaina lähdimme peräkärryn kanssa Kalajoelle, sillä pojan piti saada sieltä joku aivan tietynmerkkinen mopo. Hän täytti lauantaina 15 vuotta. Mopossa oli kyllä vikoja ja se oli viritettykin, joten työtä riittää sen muuttamiseksi tieliikennekelpoiseksi jälleen.

Lauantai-iltana kävimme vielä veljenpojan valmistujaisissa. Siellä oli runsaasti herkkuja tarjolla, joten en lauantaina valmistanut lainkaan ruokaa, päivällä söimme Hesessä. Illalla lämpesi vielä sauna ja uimassa tuli käytyä tänä viikonloppuna useita kertoja. Poika sai saunakaverin naapurin tytöstä molemmiksi illoiksi. Ihanaa, kun teinit viihtyvät yhdessä ihan kaveripohjalta!

Sunnuntaina kaivoimme perustuksia paljulle. Palju siirtyy varaston vierestä terassin ja meren väliin. Isäntä teki muotit, minä tasasin maata.

Koko viikonloppu oli helteinen. Ukkosta saatiin sunnuntai-aamuna. Sunnuntaina päivällä oli suhteellisen voimakas länsituuli. Kyllä tämä saari on paratiisi ja kotiinlähtö on aina hankalaa!


Tein vielä kolme lavakaulusta mansikoita varten.

Pojan majan sammaloituneet portaat

Nämä krassit ovat kärsineitä. Liian pitkä kasteluväli.



Ilma oli upea koko viikonlopun.




Isäntä teki uudet uimaportaat ja ovat kyllä hyvät!

Vesi korkealla ja lämmintä!

Paljun muotin tekoa. Ympärille tulee ensi kesänä terassi.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa