Viikonloppu vieraiden kanssa

26-28.7.2019 

Perjantaina päivällä saapuivat vieraamme, jotka olivat lähteneet Öjasta veneellä aamulla. Matka oli sujunut hyvin. Meri oli suhteellisen tyyni.

Vierailla oli mukanaan alkupaloiksi lohiherkkua, jota nautimme Maalahden limpun ja Akvaviitin kanssa. Myöhemmin savustimme ja loimutimme lohta. Jälkiruoaksi olin tehnyt tortun, jossa täytteenä oli tuorejuustokermaa  sekä mustikoita, mansikoita ja vadelmia.

Saunoimme myös mutta paljun kanssa oli ongelmia, sillä se oli lämmennyt liian kuumaksi. Uimassa kävimme useampaan kertaan, sillä lämpötila oli kolmessakymmenessä. Istuimmekin paljon sisällä ilmalämpöpumpun viilentäessä ilmaa.

Ilta oli hauska, muistelimme paljon vanhoja, sillä olemmehan tunteneet toisemme jo kymmeniä vuosia.



Justus laiturissa ja lähdössä Tankariin. Tervetuloa uudelleen!





Lauantaina saapuivat setäni ja hänen vaimonsa Ruotsista saakka. Ilta kului saunomisen, seurustelun ja ruoan parissa. Heidänkin kanssaan muisteltiin vanhoja ja keskusteltiin sukuun liittyvistä asioista.

He lähtivät auringon laskiessa. Lopun auringonlaskusta seurasimme yhdessä uuden naapurimme kanssa viiniä nautiskellen ja jutellen. Keitettiin kahvit vielä puolen yön aikaan.

Sunnuntaina tuuli kääntyi pohjoiseen ja voimistui. Vedenpinta alkoi laskea. Lähdimme kaupunkiin huoltamaan välillä kotipihaa sekä kunnostamaan mopoa. Nurmikko oli laajasti kuivunut pahoin, rikkaruohot sen sijaan kukoistivat.


 Itärannalla tuulee kovasti. Kävin uimassa aalloissa. Vesi oli tosi lämmintä!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa