Elokuun lämpöä

Elokuun kaksi keskimmäistä viikonloppua


Töitä on riittänyt,olemme asentaneet räystälautoja terassin kattoon. Tämä on vielä helppoa, mutta asia vaikeutuu, kun menemme talon sivulle ja taakse. Siellä ovat räystäät korkealla.

Tänä viikonloppuna meillä kävi veljeni vaimonsa kanssa. He olivat yötä. Vietimme mukavan illan saunoen, paljuillen ja tietenkin hyvin syöden. Jotenkin tässä iässä veljiä tavatessa puheet kääntyvät herkästi lapsuuteen. Vaikeitakin asioita pystymme nyt paremmin käsittelemään, kun ikää on tullut lisää.

Lauantaina kävin pojan kanssa veljenpojan tyttären synttäreillä kaupungissa. Se oli virkistävää vaihtelua ja mukavaa oli nähdä sukulaisia. Jotenkin myös haikeaa. Tarjoilut olivat verrattomat!

Sunnuntaina ei jaksettukkaan tehdä mitään ja lähdimme hyvissä ajoin kaupunkiin. Olemme tyhjentäneet autotallin vinttiä ja myyneet nettikirpparilla kaikenlaista meille tarpeetonta. Samaa puuhaa jatkoimme sunnuntaina. Tarkoitus on laittaa talo myyntiin, koska se on meille liian iso. Talo vaatisi paljon huomiota ja meidän vapaa aikamme kuluu aika pitkälti mökillä. 

Ensi viikonloppuna on sitten Ventsialaiset ja saamme vieraita Etelä-Suomesta ja Pohjois-Pohjanmaalta!




Räystäslautojen asennusta.

Vesi on niin korkealla, että hiekkaranta peittyy.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa