Kesäleski

5.7.2020 Sunnuntai


Olinpas sitten kesäleskenä tällä viikolla keskiviikosta lauantaihin. Sain olla oman itseni herra, kuunnella Tauskia ja Mambaa ja nukkua päikkäreitä joka päivä töiden jälkeen. Perjantai-iltana oli mahtavaa lähteä viihteelle pitkästä aikaa. Läksimme hyvä ystäväni kanssa ja kävimme Nera Gardenissa Vanhassa kaupungissa syömässä.


Ystäväni söi aidossa puu-uunissa valmistettua pizzaa. Itse söin härän rintaa, jota olin aiemminkin ko. ravintolassa steakhousen puolella syönyt ja tykännyt. Hyvää oli nytkin! Miljöö oli aivan ihastuttava, todella tunnelmallinen ja palvelu hyvää. 

Kävimme vielä parissa pubissa. Tuttuja ei juuri näkynyt, liekö koronalla tässäkin asiassa osuutensa. Kaikenkaikkiaan mukava ilta! Mieheni ssapui Etelä-Suomesta lauantaina. Hän oli ollut siellä auttamassa tyttären talon pintaremontissa, he kun muuttivat takaisin Sveitsistä. Poika jäi vielä sinne auttelemaan.

Lauantaina satoi rankasti, joten jäimme kotiin. Tänään ilma onkin parempi, koleahko kyllä, vain n. 13-15 C lämmintä.Jään tänne yöksi ja lahden aamulla täältä töihin suoraan. Mies on lomalla.

Possupihvi ja sinihomejuustoperunat maistuivat!

Painevesiautomaatti mökin alle, josta saamme merivettä suoraan terassille.


Kukkahallista muutamalla eurolla viimeiset amppelit.




Vesi on korkealla, hiekkarantakin on veden peitossa. Kauniita kivikkokukkia. Onneksi ei ole niin kuivaa kuin viime kesänä!



Köyttö terassin kaidetta varten

Tessa sanoi, että on mukavaa olla mökillä.

Yrtit ja salaatit kasvavat hienosti

Ritu ei oikein tykännyt, kun joutui olemaan niin paljon yksin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa