2.7.2015 Torstai

Heinäkuu on saapunut. Täällä mökillä olen ollut yhteen mittaan lauantaista saakka. Tänä iltana lähdemme kaupunkiin, koska minulla on kampaaja sekä ripsienlaitto. Siinä menee sitten ehkä kesän hienoin päivä?
Pyykkiäkin täytyy pestä, sekä kaupassa käydä. Olemme viikon mittaan syöneet vain tähteitä. Joskus on hyvä tehdä niinkin, ei tarvitse aina syödä niin hyvin.

Aamulla nousin klo 9 aikaan.Ilma tuntui lämpimältä. Tuuli lännestä navakkaa.

Olin nukkunut yhdeksän tunnin yöunet, mutta silti ensimmäiset päikkärit nukuin ennen puoltapäivää, ennenkuin olin edes pukeutunut. Väillä ajattelen, ettei tämä jatkuva väysmys ole tervettä. Väsymys on jatkunut ylitsevuotavan voimakkaana siitä lähtien kun äiti maaliskuussa nukkui pois. En tahdo saada mitään aikaiseksi. Suunnitelmia kyllä olisi, mutta en saa mitään tehtyä. Edes hammaskeiju ei ollut jaksanut pojan pettymykseksi käydä. (pojalta lähti kulmahammas eilen illalla).

Aamulla poika oli heti herättyään täynnä energiaa, lähti heti aamupalan syötyään kokemaan katiskaa. Siellä oli jotain pikkusinttejä sekä hauki. Taivuttelin pojan päästämään kalat takaisin mereen. En olisi nyt mittään jaksanut alkaa taistella kalojen kanssa.



Eilen poikani sai houkuteltua minut kaksi kertaa pitkälle melontaretkelle. Otimme meloonia mukaan evääksi ja rantauduimme kaksi kertaa pikku luodoille.

Nyt näyttää yllättäen siltä, että lännestä pukkaa pilveä, vaikka on luvattu pilvetöntä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa