19.6.2016 Sunnuntai


Siitä on kolmisen viikkoa kun viimeksi täällä Kumpelissä ennätimme olla. Mies on kyllä käynyt pari kertaa. Miehen työmatka Taiwaniin ja huono sää ovat siirtäneet käyntiä.

Rakennuslupa on vetämässä, siinä saattaa mennä viisikin viikkoa, ennenkuin päätös tulee. Vaikka meillä on vastaava mestari, emme ole vielä tavanneet häntä. Pikkuhiljaa aletaan kuitenkin perutuksia valmistella. 

Juhannus lähestyy ja olisi tarkoitus saada palju käyttökuntoon siihen mennessä.Saunaahan ei siis tällä hetkellä ole. Järjestämme jonkinlaisen paikan peseytymistä varten, kunnes uusi mökki valmistuu. Lisäksi naapurimme on luvannut käyttää heidän saunaansa koska vain.

Tällä välillä minuun oli iskenyt koirakuume. Haimme pojan kanssa koiranpennun Loviisasta. Koira on collie rodultaan. Yllättävän paljon työtä on koiranpennussa; yövalvomiset, jätösten siivoamiset sisältä, Onneksi on kesäloma!


Tässä on saariston uusin asukas, perheenjäsenemme Tessa.

Tyhjenisn vanhan kompostin. Kompostisa ei ollut pohjaa, joten juuret olivat kasvaneet sisään. Jyrsijät pääsivät myös lisääntymään tässä kompostissa. Tarkoitus olisi hankkia täysin umpinainen lämpökompostori.

Vessa pesty ja tyhjennetty.

Palju valmistuu. Tässä väliaikainen paikka. Pysyvä paikka tulee olemaan  mökin terassiin upotettuna.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa