28.1.2017 Lauantai, minun syntymäpäiväni.

Ihana auringonpaiste herättää minut syntymäpäivääni! Saan kahvin ihanan amupalan ja lahjan kera sänkyyn. Lahjaksi mieheltäni sain Polarin M200 urheilukellon. https://www.polar.com/fi/tuotteet/sport/M200.

 Ajatuksena on ilmeisesti ollut minun aktivoimiseni liikkumaan, Syksyllä tapahtuneen onnettomuuden jälkeen liikkumiseni on ollut vaivalloista ja vähäistä. Kello vaikuttaa monipuoliselta. Siitä olin yllättynyt, että vaikka itse laskin uniajakseni 9t, kello ilmoitti ajaksi 5t 56 min! Aktiivisuusprofiilissa kolmasosa yöstä oli alueeella "Hienoa kun jaksoit nousta ylös tuolista". Tämä taitaa selittää päiväväsymykseni. Koulutuksissa nukahdan lähes aina. Työpäivän jälkeen tarvitsisin oikeastaan päikkärit. En tiedä, johtuuko tämä kivuista, toisaalta olen kivuttomin makuuasennossa. Seurataan tilannetta!

Aamutoimien jälkeen lähdimme Kumpeliin. Koska on ollut todella lauhaa, varmistimme kairalla jään paksuuden reitillämme. Se oli viikon takaisesta vain paksuuntunut ollen pääasiassa 30cm paksua. Uskalsimme siten ottaa mönkijän ja auton ison peräkärryn jäälle.

Tessa onnistui kastautumaan, kun juoksenteli vapaana. Venesatamassa jää petti koiran alta. Se pääsi omin voimin ylös, vaikka riensimme välittömästi auttamaan, Tilanne oli haastava, koska jää ei olisi varmasti kestänyt meitä, kun ei kestänyt koiraakaan siinä kohdassa.

Tessaa ei meinattu millään saada kiinni. Ystävälliset ihmiset venesataman mökissä tarjosivat pyyhkeitä ja hiustenkuivaajaa, mutta se ei kelvannut Tessalle. Onneksi poika oli laittanut tulet grillimajaan, joten otin syliini tärisevän koiran vilttiin käärittynä takkatulen ääressä. Toisella puolella lämmitti säteilylämmitin.Ihmisten makkara ja keksit lohduttivat.

Veimme mantereelle vanhan kanootin ja metalliromua. Ne viedään kierrätyskeskukseen viikolla.

Tärisevä Tessa!

Työjuhtamme. Toivottavasti tälle tulee käyttöä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa