Reissusta palattu saareen

Nyt on palattu Kumpeliin puolentoistaviikon poissaolon jälkeen. Ruotsissa olimme reilun viikon ja reissu oli antoisa. Tavattiin setiä puolisoineen, serkkuja. Olimme täysin heidän erinomaisen ylöspidon varassa. Mukavaa kutsua heitä tänne Kumpeliin vastavierailulle. Ruotsi on todella kaunis maa. Näimme Keski-Ruotsia, Tukholman ja Gävlen ympäristössä. Matkasimme Vaasasta laivalla yli ja oli elämys ajaa läpi kauniin Korkearannikon. Siellä ovat mökkipaikat hieman erilaiset kuin täällä!Vedet ovat syviä ja mantere nousee korkealle. Täällä ongelmana on matalat vedet, tulvaongelmat aika ajoin. 

Sain tänään ensimmäiset kaksiteholinssini ja olenkin meinannut saaren epätasaisessa maastossa muutaman kerran lentää ympäri. Ihanaa kuitenkin, kun nyt on lasit, kerkesin jo olla kotvan aikaa kokonaan ilman entisten kadottua.

Naapuri on kastellut kasveja poissaollessame, muutama päivä oli välissä, ettei kukaan kastellut. Niinpä amppelikukat olivat kuoleman partaalla. Saa nähdä virkoavatko. 

Ruotsista toin tuliaisiksi mökille paljon kynttilöitä, joista tässä vain osa. Isompi kynttilämötikka maksoi euron verran, kun se täällä Suomessa on useamman euron kappale.
 Petuniat kukkivat kauniisti.

 Kesäkurpitsat ovat alkaneet kukkia.

 Mansikoita tuli jo tänä ensimmäisenä kesänä.

 Kesäkukat kukkivat juuri nyt kauneimmillaan.

 Pohjamaalattuja kiviä. Nyt piirretään näihin naamat.

 Punaisia ja mustia viinimarjoja tulee.

 Kumpelin kukkaketoa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa