6.6.14 Perjantai

Saavumme Kumpeliin poikani kanssa. Meri tuoksuu suolalta, kalalta ja alkukesältä. On aivan tyyntä.

Mies on työmatkalla, risteilyllä.Ostin mukaan sushia ja Rieslingiä.

Aluksi makoilin riippukeinussa ja nukahdinkin siihen. Tämän jälkeen söimme suurinta herkkuamme; sushia.



Ruokailun jälkeen nukahdan pariksi tunniksi. Olen nukkunut viikolla vajaita öitä, koska kaupungissa on ollut niin paljon tekemistä työpäivän jälkeen.Sää on ollut helteinen, tänään on viileämpää, n+20C.

Poika lämmitti nukkuessani saunan. Kävimme myös uimassa. Saunan jälkeen pannukahvit. Katsoin vielä elokuvan. Olin edelleen virkeä ja kävin kävelyllä. 






7.6.2014 Lauantai


Yöllä satoi rankasti. Nukuin todella hyvin. Aamu valkenee aurinkoisena, kuumana ja kosteana. Keskipäivällä viriää länsituuli. Ihanaa ottaa aurinkoa laiturilla aurinkotuolissa ja lueskella samalla.



Aurinkotuolissa on ihana lepäillä!

Poika makoiee lautallaan.



Vedessä on paljon siitepölyä.

Päivällä lueskelimme ja pelasimme "Huojuva talo"-peliä laiturilla. Teimme tuoreista nokkosista keittoa, joka oli todella maukasta.

Iltapäivällä pakkasimme ja lähdimme kaupunkiin. Kävin apteekkiasioilla äidilleni sekä hakemassa mieheni junalta. Olin ajatellut, että jäämme kaupunkiin, mutta mies tahtoi ehdottomasti saareen.

Olin ostanut tuoreita ruotsalaisia mansikoita, jotka olivat tosi hyviä. Lisäksi tein ruoaksi uusista perunoista nyyttejä. Nyytteihin tuli keitettyjä uusia perunoita pyöritettynä pestossa ja parmesaanissa. Toisiin nyytteihin tuli wok- kasviksia ja kevätsipulia ruohosipulituorejuustossa. Lisäksi paistettua lohta. Nam! Alsacen valkoviini kruunasi aterian.

Aterian jälkeen saunoimme pitkän kaavan mukaan. Sitten perinteiset pannukahvit.

Illalla alkaa sataa. Kyllä sänky alkaa kutsua...

Nokkoskeittoa.

Huojuva talo-peli on jännittävä ja hauska!

Nyyttejä.


8.6.2014 Sunnuntai

Tasan viikko sitten oli tyttäreni syntymäpäivä. Tänään on nuorimman pojan syntymäpäivä. Hän sai heti aamusta kakkua sekä lahjan meiltä. Uusi kännykkä oli toiveissa ja sen hän myös sai.



Laiturista puuttuu vielä viimeinen lautaosuus. Isäntä alkoi kuitenkin jo asennella veneen kiinnityksiä. Veneen on tarkoitus saapua tänne keskiviikkona.



Päivällä taas - yllätys,yllätys!- tervailen. Sitten nostelemme mereen tippuneita kiviä ylös. Sauna ja pannukahvit kruunaavat päivän!

Laiturista puuttuu enään pieni pala.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa