13.2.2015 Perjantai

Nyt on kaksi viikkoa siitä, kun olimme täällä viimeksi. Viime viikonloppuna oli kova pohjoismyrsky, joka olisi tehnyt olostamme sietämättömän.

Vedonlyönnin tuloksena olen voittanut kuohuviinipullon, josta nyt nautimme! Syömme myös tapaksia ja katsomme Voice of Finlandia.


Tunnelmallista perjantai-iltaa!

14.2.2015 Lauantai

Alamme heti aamusta metsätöihin. Joka puolella on risuja viimeviikonloppuisen Laina-myrskyn jäljiltä. Pari puutakin on kaatunut.



Risuja riittää...



Puita riittää lämmitykseen omasta takaa.

Nämä risut murskataan risuhakkurilla kevään tullen. Tästä saa hyvää katemateriaalia. 

Poika on vihainen, koska joutuu metsähommiin.

Näin kauniita kuvioita oli muodostunut jäälle, kun tuuli oli siirtänyt lunta.

Jäällä on kaunista. Lunta on vain vähän. Moottorikelkka tarvitsee lunta alleen. Miehet kuitenkin tulossa minua moottorikelkalla vastaan, sillä kävin kaupungissa ruokkimassa kissat ja katsomassa äitiä sairaalassa.


Iltapäivällä on ilma selkeytymässä. Koko päiväksi oli luvattu aurinkoa, mutta ei sitä sitten saatu. Auringonlasku silti saatiin nähdä.



Grillimajassa valmistamme ruokaa tänään. Nyytit ovat helppotekoisia. Folioon kääritään kasviksia, kalaa ja tuorejuustoa. Tulet täytyy pitää maltillisina!

Nyytit

Oliivileipää lämmitettiin myös foliossa.

Grillimajassa on tunnelmallista. Tuikut tuovat valoa. Kettingeissä riippuva iso kivilaatta on löytynyt mökin alta.



Illalla lämpiää sauna ja sen jälken katsotaan Kingiä. Koska huomenna on laskiaissunnuntai, ostin kaupunkireissulla laskiaipullat, jotka taidamme nauttia jo iltakahvin kanssa.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa