15.8.2015 Lauantai


Saavuimme tänne Kumpeliin eilen illalla. Tuntuu kuin kesä olisi alkanut vasta nyt. Korkeapaine ja pohjoistuuli ovat laskeneet vedenpintaa merkittävästi.

Aamukymmeneltä alkoivat talkoot venesatamassa. Sinne menimme kolmistaan, mukana raivaussaha, oksasakset ja harava Paikalle saapui runsaslukuisesti talkooväkeä.Raivasimme ja siivosimme laitureiden liepeillä. Löytyi paljon myös roskaa, jota oli kätketty maastoon.  Täällä saaristossa ei muissa saarissa asuvia näe useinkaan. Näinollen ei heihin ole ollut mahdollisuutta tutustua. Näissä talkoissa saimme tilaisuuden jutella muiden mökkiläisten kanssa. Suunnittelimme omaa Facebook-ryhmääkin! Venelaitureiden lähellä asuvat naiset järjestivät hyvät eväät  talkooväelle. Kiitos heille tarjoiluista!

Talkoot kestivät 2,5 tuntia. Jälkeenpäin olimme hikisiä ja voimattomia. Ihanan aurinkoisena päivänä istuskelimme ulkona. 

Ruoaksi olin ostanut Atrian marinoidut naudan sisäpaistipihvit, jotka olivat kuin kengänpohjaa olisi syönyt. Ei voi suositella.

Pikkuhiljaa alamme hävittää tavaroita mökistä, myymällä ja kaatopaikalle viemällä. Nyt vuorossa keräämäni vanhat kahvipurkit yms.


Tässä olisi pukkeja myytävänä!

Aurinko laskemassa.

Hanhet lähdössä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa