31.7-1.8 Perjantai-lauantai

Olen ollut tässä välissä muutaman päivän tyttären luona Etelä-Suomessa vävyn ja lapsenlapsen syntymäpäivillä. Olimme matkalla yhden yön Tampereella, josta jatkoimme Nurmijärvelle Kontion näyttelyalueelle. Siellä tutustuimme muutamiin mökkimalleihin ja yksi niistä miellytti aivan erityisesti.

Olen ollut jo viikon töissä. Isäntä ja lapsi ovat olleet täällä saaressa, minun ollessa kaupungissa. Ilman ovat jatkuneet samanlaisina kuin koko kesän ovat olleet, eli aika viileinä, sateisina ja tuulisina.

Isäntä kaivaa sähkökaapelille väylää grillimajaan. Haasteellista, kun kiviä ja juuria on joka puolella.

Iltapäivällä saapuu vanhempi poikamme sekä setäni vaimonsa kanssa Ruotsista. Ilma ei ole mitenkään loistava; pilvistä, ajoittain sadetta. Onneksi ei ole kovin kylmä, n +15C.

Ajankuluksi on mielenkiintoista selailla vanhoja lehtiä. Tässä edellisten asukkaiden jättämiä; vuosita 1969-1974. Näiä löytyy vaikka kuinka paljon.

Isäntä kaivaa kaapelia.



Lokit olivat lähteneet jo kun mieheni saapui tistaina tänne, eli poikkeuksellisen aikaisin. Yksi lokki on jäänyt matkasta ja se laulaa hädissään yötä päivää. Etsii tietysti kavereitaan. Nyt kuuluvat muiden lintujen äänet paremmin, mutta jotenkin oudon hiljaista ja haikeaa on.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa