14 ja 15.5.2016


Purkutyöt sen kun jatkuvat. Isäntä on ollut viikollakin purkamassa. Sen verran kehno sää on, ettei haluttu jäädä yöksi. Satoi, ei kylläkään niin paljon kuin luvattiin, mutta oli kylmä pohjoistuuli ja lämpöasteita n. 5C.

Kaivinkoneen pitäisi tulla heti alkuviikosta Kumpeliin. Lähisaaressa on mennyt suunniteltua kauemmin, koska vesi on todella matalalla ja pohjoistuuli on ollut kova.

Tässä näkyy, että vesi on todella alhaalla.
Luonto on pikkuhiljaa heräämässä eloon, tosin hitaammin kuin mantereella. Tällainen kukkaloisto odotti rannalla;



Purkuhomma on todella raskasta. Onneksi saimme kaikki villat kerättyä. Saa kaivinkone sitten pukata rakennuksen kumoon perustusten tieltä. Tämä mökkimme oli rakennettu vain kivien päälle. Lattiavilloista löytyi paljon hiirenpaskaa, linnunpesä, jossa munankuoria, mädäntynyt tuntematon elukka. Laudoituksessa myös runsaasti kosteutta ja homekasvustoa. Eipä ihme, että halu oli epämiellyttävä!







Tässä oli sauna.


Pidin grillimajassa kynsitulia, joten siellä oli miellyttävän lämmin. Lauantaina grillasimme makkaraa, sunnuntaina joimme pelkät kahvit.



Mökin alta, eristeenä löytyi mielenkiintoisia vanhoja lehtiä. Erityisesti Anttilan kuvasto vuodelta 1967 oli mielenkiintoinen.

Huomatkaa vasemmn sivun oikean yläkuvan miehellä on rennosti piippu suussa! Nykyään ei malleilla näe tupakkaa suussa!




Mökin alta löytyi nuorimmaisemme hattu. Kaksivuotiaana hän lähti kissan perään ja jumittui mökin alle. Tuohon aikaan hänellä oli aina pelastusliivit päällä saaressa ja siten hän jäi mökin alle saarroksiin. Kuulimme jostain hentoja avunhuutoja. Ensin luulimme, että hän on kaivossa, mutta lopulta ääni paikantui mökin alle. Isompi poikamme mahtui ryömimällä hakemaan hänet pois.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa