29-31.7.2016 Viikonloppu


Viime- eikä edellisenä viikonloppuna en päässyt Kumpeliin. Toissa viikonloppuna olimme Pori jazzissa, mikä olikin aivan mahtava kokemus! Viime viikonloppuna meille tuli yövieraita kaupunkiin.Olisi tietysti ollut mukavampaa olla heidän kanssaan saaressa, varsinkin kun oli melkoinen helle. Mutta nyt tehtiin näin. Nukkumapaikkoja isolle porukalle olisi ollut liian vähän.

Viime maanantaina mieheni ja nuorempi poikani lähtivät Kumpeliin ja ovat olleet täällä nyt keskeytyksettä. Hommaa heillä on piisannut; pohjalaattojen valua mm. Kyseessä oli kesän lämpimin viikko Miehet pulahtivat vähän väliä veteen vilvoittelemaan, niin työnteko sujui paremmin. Itse poistin kaupungissa omakotitalomme eteläseinältä maalia pois. Pohjatyöt on tehtävä huolellisesti, jotta maali pysyisi edes muutaman vuoden.

Saavuimme perjantai-iltana vanhemman poikamme kanssa saareen. Hän ei ollutkaan käynyt täällä pitkään aikaan. Viimeksi se oli joskus toukokuussa, kun poistimme yhdessä vanhasta mökistä kattolevyjä. Hän suostui jäämään vain yhdeksi yöksi. 

Launtaina oli jälleen hieno sää. Lähdimme Seiskarilla Poroluotoon. Siellä kallioilla vaeltelimme ja ihailimme meriluonnon kauneutta. Näimme useita yksittäisiä merimetsoja sekä yhden parvenkin. Tämä lintulaji on nyt sitten löytänyt uuden reviirin Pohjanmaalta.

Saimme toiselta venekunnalta hyvän vinkin mahtavasta uimapaikasta; Kallio viettää veteen niin pitkälle kuin jalat ulottuu pohjaan. Koska kallio oli hieman limoittunut, pystyi sitä pitkin laskettelemaan pyllymäkeä, sekä liukumaan jalkapohjilla. Aivan mahtava paikka! Poroluodossa oli jkv. sinilevää. Vesi oli varmaan 20 asteista.

Mies on ahkerasti viikon varrella valanut perustuslaattoja.

Vanhempi poika meloi Poroluotoon saakka!

Pääsimme ajelemaan ilman kuomua. Paluumatkalla istuin etukannella.

Poroluodon kaunista meriluontoa.


Krunni näkyy ulapalla. Toinen lempiaikkamme.





Uskomaton uimapaikka; luonnon järjestämä liukurata!

Molemmat yöt nukuimme miehen kanssa veneessä. Ihan varmasti paras nukkumapaikka!

Isännän tekemä juomateline paljun kyljessä. Siinä lukee "Vip Päikkä Isäntä! Oikein Ä;llä!

Tästä lähtee viimeinen satsi laattoja.


Yritän välillä ehtiä lempiharrasukseni pariin; lukemaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa