Kaikki lapset koolla

30.7.2019-->

Tyttären perhe Sveitsistä saapui tiistaina 30.7. Lähdimme torstaina mökille ja olimme siellä sunnuntaihin saakka. Ilma oli viilentynyt aikalailla. Välillä oli suorastaan koleaa. Tuuli koko ajan pohjoisesta ja vesi todella alhaalla. Välillä oli jopa pidettävä takassa tulta. 

Nuorin lapsemme lähti viikoksi rippileirille. Häntä tietysti harmitti tosi paljon, koska ei saanut olla sisarustensa kanssa juuri lainkaan. Keskimmäinen lapsemme tuli muutamaksi päiväksi maanantaina. Samalla hän sai tavata myös pitkästä aikaa sisarensa perheineen.

Tiistaina tulimme takaisin mökille. Ilma oli jo hieman lämmennyt. Lapset ovat ihania, koska he viihtyvät vedessä, vaikka se olisi hieman kylmääkin. Paljuun he ihastuivat kovasti ja  välillä jonottivatkin paljun edessä sen lämpenemistä.

Yhdessä oli mukavaa viettää aikaa, syödä hyvin, leikkiä lasten kanssa, onkia, pelata. Ikävä tuli heitä kun eilen, torstaina lähtivät. Menee taas pitkä aika ennekuin tulevat tänne.

Tänään olen koko päivän kyllästänyt räystäslautoja ja nyt kärsinkin selkäkivusta. Hommaa oli siedettävää tehdä kun samalla kuunteli  jännityskuunnelmia ja podcasteja Yle Areenasta. 

Kahteen kuukauteen täällä on satanut vain  kerran ja se tapahtui eilen. Täällä saaressa satoi todella vähän, kaupungissa enemmän. Pakko miettiä sitä vedenpuhdistuslaitosta ensi kesäksi.

Miehelläni on huomenna syntymäpäivä. Olin yhdessä lasteni kanssa päättänyt ostaa hänelle Suunnon urheilukellon. Hän ei malttanut odottaa lahjaansa huomiseen, vaan halusi saada sen jo tänään. Joten sen hän myös sai. Huomenna vien kuitenkin aamukahvit sänkyyn.


Maja on tullut uudelleen tarpeelliseksi lastenlasten myötä



Onneksi tälle rannalle ei pääse pohjoistuuli.



Saaressa on hyvä pitää uimaliivejä koko ajan päällä.


Lapsenlapsemme mielestä vierasmajan alla olevassa luolassa asuu mörkö ja näkyyhän siellä punainen silmä kun tarkkaan katsoo.

Harjoitusveneilyä

Välillä on tarpeen lämmitellä takkatulen ääressä.

Huojuva talo on hauska seurapeli!

Pientä jononmuodostusta paljuun.

Tuoreet, paistetut silakat ja muussi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa