13.6.2015 Lauantai

Yöllä satoi. Onneksi päivän edetessä pilvipeite väistyi ja aurinko alkoi paistaa. Tänään teimme valmisteluja juhannusta varten eli siivousta ja pihahommia. Minulta oli jäänyt grilli- ja vierasmajat siivoamatta. Ikkunat ko. kohteista pesin samalla. 

Aamulla oli tyyntä, mutta päivän mittaan länsituuli virisi suhteellisen voimakkaaksi.

Nämä tuotteet hankin viime
viikonloppuna Eiran sairaalan
pihakirppikseltä. Kirppiksellä oli sairaalan
vanhoja tavaroita myynnissä.



Iltapäivällä oli pihahommia. Ruohonleikkuri hajosi, jonka isäntä sitten onnistuneesti korjasi. Hyvä on olemassa täällä raivaussaha, jolla saa trimmattua sekä raivattua pusikot.




Itse siivosin grilli- ja vierasmajat. Pesin ikkunat, tuuletin vuodevaatteet, pyyhin pölyt ja hämähäkinverkot, imuroin ja moppasin.

Vierasmaja tuulettuu.

Tervetuloa juhannusvieraat!

Kolme viikkoa sitten istuttamani yrtit, salaatit ja mansikat kasvavat hyvin! Olen onneton viherpeukalo, mutta toivotaan, että tällä kertaa onnistuisin!


Tilli itää.


Grillimajasta tuli siisti. Täällä on nyt hyvä tehdä juhannuksena ruokaa.





Pihasta tuli ihan siisti, kun ruoho on leikattu. Koska alkukesästä on satanut paljon, on nyt todella vihreää.
Kanoottikin on laskettu vesille.




Odotamme juhannukseksi tyttären perhettä Etelä-Suomesta. Tarkoitus on viettää Kumpelissa kaksi yötä juhannuksena. Olisipa hyvä ilma, niin voisimme tehdä veneellä vaikka pidemmänkin retken esim. Poroluotoon tai Krunniin! Vene on tarkoitus laskea vesille keskiviikkona tai perjantaina.  Lastataan vene sitten täyteen juhannustarvikkeita, jotta ei tarvitse niitä sitten enään aattona pikkuveneellä kuljetella!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paarma-ansa